Despre produse

logo-Danais-297x300

Notă: Produsele propuse sunt în serii limitate, însoţite de un certificat  Danais. 

Produsele prezentate pe acest site sunt realizate în atelierele de lemnărie, fierărie, pielărie şi ceramică de către membrii Clubului Danais.

Din pasiunea acestor artişti au rezultat aceste produse superbe, realizate special pentru cei iubitori de frumos, de antichităţi şi nu numai.

Onorarea comenzilor depinde de gradul de complexitate al realizării produsului, cu durată între o zi şi o săptămână, în cazul în care acestea nu sunt pe stoc.

Imediat ce comanda va fi confirmată, artiştii vor crea pentru dvs. obiecte unicat. Produsele pot fi personalizate după preferinţe, dar respectând cultura dacilor. Modelele produselor dacice prezentate pe acest site sunt reproduceri după cele originale.

Pentru că fără trecut nu avem viitor, Danais urmăreşte protejarea artefactelor, promovarea siturilor arheologice, a culturii şi istoriei României. Tarifele produselor reprezintă contribuţia la susţinerea proiectului Danais.

Mulţumim pentru alegerea produselor Danais.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Fierarieatelier lemnatelier fier

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s